VRAGEN VAN ONZE KLANTEN

Hoe weet ik of mijn laptopscherm een touchscreen is?

Een laptop met touchscreen is in eerste instantie optisch te herkennen aan het egale glazen beeldscherm zonder overlappende randen, ook wel “digitizer” genoemd. Op de tweede plaats uiteraard door aanraking, zo kunt u bijvoorbeeld een map openen door er tweemaal op te tikken in plaats van een dubbelklik met de muis of touchpad.

Hoeveel kost het maken van mijn laptopscherm met touchscreen?

De kosten van een touchscreen reparatie zijn afhankelijk van het merk en type laptop en kunnen dus variëren. Zonder specifieke offerte kunnen wij hier dus helaas geen prijskaartje aan hangen, omdat de prijzen erg uiteenlopen.

Wat moet ik doen na de bestelling?

Buiten het verzenden van uw laptop of netbook om hoeft u helemaal niets te doen! Na het plaatsen van uw bestelling gaan wij meteen voor u aan het werk. Indien uw beeldscherm niet voorradig is zullen wij direct tot bestelling over gaan en zorgen dat het beeldscherm voor u klaar ligt. Mocht het beeldscherm niet leverbaar zijn binnen 24 uur zullen wij contact met u opnemen over de eventuele levertijd van het beeldscherm.

Klopt het dat mijn laptop dezelfde dag nog gerepareerd wordt teruggestuurd?

Wij streven er naar alle binnengekomen reparaties nog dezelfde dag gerepareerd te retourneren. Echter mocht uw laptop pas laat in de middag worden afgeleverd dan kunnen wij niet garanderen dat uw laptop na reparatie dezelfde dag nog retour word gestuurd. Dit omdat wij de kwaliteit van de reparatie willen waarborgen.

Wij verkiezen altijd kwaliteit boven kwantiteit.

Kan ik mijn bestelstatus volgen?

Ja! Door het creëren van een account kunt u de status van het herstelproces volgen

Staat uw vraag er niet tussen?

Voor al uw overige vragen kunt u het contactformulier invullen, wij trachten alle vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

HEEFT U NOG VRAGEN? GEBRUIK HET CONTACTFORMULIER

Voor al uw vragen of opmerkingen kunt u onderstaand formulier invullen, wij trachten alle vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Versturen