HP scherm reparatie

Snel en vakkundig, als het kan binnen 24 uur en tegen de beste prijs voeren wij uw HP laptop scherm reparatie uit of kunnen wij uw HP scherm vervangen. Voor een vast bedrag van € 135,00 functioneert uw beeldscherm weer 100 procent. Voor het repareren of vervangen van een touchscreen krijgt u altijd een offerte.
Onze voorraad omvat 98 procent van alle laptopschermen. Schermdirect.nl kan zonder meer 99 procent van alle laptops en netbooks repareren. Hebben wij uw scherm niet? U krijgt van ons snel antwoord over de mogelijkheden en levertijden. De reparatie kan vrijwel altijd bij ons. Hoe erg uw HP beeldscherm ook kapot is.

Bel 076 – 889 78 78 of mail naar info@schermdirect.nl. Wij vertellen u direct wat u kunt verwachten.

HP laptop scherm vervangen

Schermdirect.nl kan uw HP laptop scherm ook vervangen. Dat doen wij voor de beste prijs met de beste kwaliteit A+ beeldschermen.

Offerte HP touchscreen laptop scherm reparatie

Vakbekwaam en met zorg stellen wij voor de touchscreen HP scherm reparatie of het HP laptop scherm vervangen een offerte op. Een offerte maken is nodig omdat de prijzen en levertijden voor touchscreens sterk verschillen. Met de offerte staat u niet voor verrassingen.

 Makkelijk uw HP scherm reparatie aanmelden en volgen

Op onze website staat een duidelijke uitleg waarmee u snel uw HP scherm reparatie kunt aanmelden. De status van de reparatie volgt u net zo snel en gemakkelijk via het account dat u op onze website maakt. Langskomen in onze winkel aan de Markt 78 in Etten-Leur om uw laptop af te leveren is niet per se nodig. Opsturen mag altijd. De retourzending is kosteloos.

Snel klaar

Zeker als het scherm bij ons op voorraad is, is reparatie binnen 24 uur vrijwel altijd mogelijk. We doen altijd onze uiterste best het kapotte scherm dezelfde dag te vervangen.

U kan op verschillende manieren betalen. De wijze die u kiest en de leverbaarheid van uw bestelling hebben invloed op de levertijd. Op onze site staat meer informatie hierover.

12 maanden garantie

Standaard heeft u op uw HP scherm reparatie of het HP laptop scherm vervangen 12 maanden garantie. Ontstaan er problemen die te wijten zijn aan een productiefout? Wij nemen dan de arbeidskosten voor onze rekening.