A. van der Galiën

Onze kleindochter heeft met een scherp voorwerp het beeldscherm van onze Lenovo laptop beschadig. Eigen schuld beter opletten!!! Mailen en bellen leverde een reparatie en levertijd van tenminste 5 dagen tot 35 dagen op. Schermdirect heeft mijn beeldscherm vervangen binnen 24 uur tegen een prijs waarvoor diverse concurrenten bijna het dubbele rekenen met een lange…

J. de Jong

Had per ongeluk mijn laptop laten vallen, heel mijn beeldscherm gebarsten met rare kleuren… Gelukkig hebben Martijn en Kevin hem snel voor mij kunnen maken, zodat ik er in het weekend gebruik van kon maken! Onwijs bedankt !!!!!

Van Schaik

Beste SchermDirect.nl, Ik wil jullie hartelijk bedanken voor het maken van mijn laptop. Ik ben er echt superblij mee! Jullie zijn echt aan te raden! Ook erg fijn dat het zo snel geregeld kan worden. Ik ben erg tevreden!

Govert Pelkmans

Laptop gebracht voor nieuw scherm. Niet meteen een nieuw onderdeel geplaatst. In plaats daarvan meedenken om de klant een goedkope(re)oplossing te kunnen bieden. Hulde!! “Meedenken”, waar vind je dat nog????

Leo

Beeldscherm van mijn laptop was kapot binnen 1,5 uur gerepareerd tegen redelijke prijs zeer vriendelijk personeel

Kirsten

Supertevreden! Nadat ik mijn laptop had laten vallen en het beeldscherm gebroken was (dom, dom, dom), is er nog dezelfde middag, binnen een uur, een nieuwe ingezet. Vriendelijk, deskundig en voor een prettige prijs.

DEEL UW ERVARING

Uw mening word gewaardeerd! Bent u ook zo tevreden over SchermDirect.nl? Laat het ons weten door het onderstaande formulier in te vullen